Η εταιρεία

Πως Ξεκινήσαμε

H Travel & Express ιδρύθηκε το 1999 ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης των μεγαλύτερων εταιρειών υπεραστικών ταξί στο νησί (Ταξί Κυριάκος – Ταξί Καρυδάς – Ταξί Μακρής – Ταξί Ακρόπολης - Ταξί Κύπρος).

Η Υπηρεσία Υπεραστικών Ταξί μεταφέρει πάνω από 250.000 επιβάτες κάθε χρόνο και διεκπεραιώνει υπεραστικά δρομολόγια καθημερινά. Διαθέτει διαδικτυακό σύστημα κρατήσεων που επιτρέπει στον πελάτη να κλείνει θέση για μεταφορά σε άλλη πόλη ή σε αεροδρόμιο μέσω του διαδικτύου. Επίσης, υπάρχουν 5 τηλεφωνικά κέντρα όπου οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να σταματήσουν εκεί ή να καλέσουν, προκειμένου να κάνουν την κράτηση τους. 

Λόγω των συχνών δρομολογίων και την δυνατότητα από πόρτα σε πόρτα της πιο πάνω υπηρεσίας, δημιουργήθηκε η θυγατρική Εταιρεία, η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ ΛΤΔ. Μέσα σε λίγα χρόνια η Υπηρεσία Ταχυμεταφορών Δεμάτων είχε κατακτήσει σημαντική θέση στην αγορά χάρη στην αξιοπιστία και εξυπηρέτηση των πελατών της, όπου εξελίχθηκε και απέκτησε δικά της γραφεία και οχήματα ανά το Παγκύπριο. Κατά την πάροδο των έτων διατήρησε καλές συνεργασίες όπως Νοσοκομεία, Χρηματοπιστοτικούς Οργανισμούς, Υπουργεία, Ταχυδρομείο Κύπρου, Αντιπροσωπίες Οχημάτων, Εταιρείες Ανταλλακτικών, Φαρμακευτικές Εταιρείες, Οπτικούς, Δικηγόρους, Χημεία, Ηλεκτρονικά Καταστήματα (e-shops), Ανθοπωλεία, Τυπογραφεία, Εταιρείες Ρουχισμού, Οδοντοτεχνίτες, Ασφαλιστές, Καταστήματα Ηλεκτρονικών Συσκευών και πολλά άλλα.

Η εταιρεία μας σήμερα διαθέτει 12 καταστήματα σε όλη τη Κύπρο, όπου οι πελάτες μπορούν να στείλουν ή να παραλάβουν φάκελο, δέμα ή ακόμα άλλα βαρετά αντικείμενα όπως: μοτοσυκλέτες, εξαρτήματα, κλιματιστικά, και πολλά άλλα. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί εταιρικά μίνι-φορτηγά, μοτοσυκλέτες και μικρά αυτοκίνητα για την παράδοση και την παραλαβή δεμάτων από και προς τους πελάτες ή προς άλλο κατάστημα μας σε όλη την Κύπρο.